2009: l’any Darwin

Aquest any 2009 és l’any Darwin, en el qual celebram el segon centenari del naixement de Charles Robert Darwin, difusor de la teoria de la selecció natural que defensa que les espècies han evolucionat amb el pas dels anys i provenen totes d’un avantpassat comú. També es compleixen 150 anys de la publicació de la seva gran obra “L’origen de les espècies”. Darwin va fer un viatge per les Illes Galàpagos amb el vaixell “Beagle”, on va treure informació per elaborar la seva teoria.

A les classes de biologia, i coincidint amb el tema “L’evolució biològica”, hem fet unes cartulines per commemorar aquest aniversari, les quals estan dividides en varis apartats: el viatge, la teoria de la selecció natural, la biografia, les Illes Galàpagos, la foto de Darwin, les espècies estudiades…

Les podeu veure a continuació.

Advertisements

One Response to 2009: l’any Darwin

  1. Antònia Mas ha dit:

    Estic molt contenta de sa feina que heu fet amb aquestes cartulines. Realment han quedat molt bé i les hem penjades dins sa classe per veurer-les cada dia. Sou una classe molt participativa i estic molt contenta de voltros. Esper que vos ho estigueu passant bé en es viatge, mos vorem la setmana que ve i tornarem fer feina junts. Un beso a tots.

    Antònia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: