Bunyols!

Encara que vos ho pensàssiu els nins i nines d’educació infantil: estrelles, llunes i sols, no hem estat aturats.

Amb les hores extres que feim de 12 a 13 hem introduït un poc de cultura estrangera celebrant el “Halloween”: mirau que vàrem trobar per l’escola, feien por els bruixots que es passejaven pel carrer del sol? no ho sabem, el que sí sabem és que ens ho vàrem  passar d’allò més bé i que varem arreplegar un parell de caramels.

Això no vol dir, però, que ens haguem oblidat de les nostres costums, perquè durant aquestes hores també hem tengut temps d’introduir-nos dins el món dels bunyols, però dels dolços. Mirau les fotos i podreu comprovar que els vàrem trobar MEL.

I dels bunyols a una altra tradició dins la nostra cultura i, des de fa una partida d’anys, tradició arrelada dins infantil: els rosaris de “xutxes” de Tots Sants.

…i entre i entre: aprenem i jugam, les llunes i els sols treballam els nostres continguts del curs amb les “noves tecnologires” ara ja indispensables dins el món que vivim: els ordinadors, els quals aprenenm a emprar cada setmana.

I ara què ens espera? Emtre moltes altres activitats que continuarem fent durant les nostres hores de classe realitzarem una sèrie de projectes de treball i unitats especials.

Però això no es tot; d’aquí a unes quantes setmanes és Nadal, i aviat ens posarem a treballar el tema, perquè ens hi capficam tant amb tot allò que feim i ho volem fer tant bé, que ens hi hem de posar amb temps.

Advertisements

One Response to Bunyols!

  1. Xesca Garcias ha dit:

    N’estic ben segura que no heu estat aturats !
    Enguany encara no m’havia connectat.
    Gràcies per apropar-nos el dia a dia dels nostres fills a l’escola !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: