Els alumnes de 4t d’ ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos visiten la UIB, el DEMOLAB, l’ ARQUEÒDROM i l’ EHIB.

Tots els alumnes de 4t d’ ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos realitzen diferents activitats organitzades pel departament d’Orientació del centre durant tot el dia al campus de la Uib i l’ EHIB.
La primera activitat és l’ Arqueòdrom, allà on els alumnes investiguen el passat a través dels objectes fent d’ arqueòlegs per unes hores. L’activitat consisteix en l’excavació, estudi i interpretació d’un jaciment arqueològic simulat.
L’objectiu genèric d’aquest taller és el d’acostar els partícips a l’arqueologia, tal i com aquesta s’entén a començaments del s. XXI.
La segona activitat planejada és el Demolab realitzada a la Facultat de Ciències de la UIB. Els alumnes investiguen un ecosistema aquàtic convertits en experts biòlegs. L’ activitat està emmarcada en el bloc temàtic d’ Ecologia i medi ambient del currículum de biologia i geologia de 4t d’ ESO. S’investiguen els diferents organismes que viuen en un ecosistema aquàtic artificial i la funció que hi tenen. Seguidament i després de pegar una petita mossegada per reposar forces, arribàrem a l’ Escola d’ Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) ubicada al campus de la UIB. Allà coneixem el pla d’ estudis i oferta acadèmica que oferten a més de poder participar a algunes classes pràctiques com l’ elaboració de còctels, plegar torcaboques i ús i gestió d’una reserva vacacional per a les nostres professores. I és que tots ens preparam per fer front al nostre proper futur amb ànims, il·lusions i molta esperança!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: